Welkom op Paskal & Daisy .net

kangaroe-bord

koala-bord

Beste lezer,

Foto van onsDit is de homepage van, jawel, Paskal en Daisy. Even een korte uitleg voor wie ons nog niet (zo goed) kennen: We zijn allebei ouderejaars (hoeveelste jaars laten we nu maar even in het midden ;) ) student Technische Natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor onze studie moesten we allebei een stage doen van 5 maanden, Het was Paskal's idee om dat in Australie te doen. Helaas is het nogal moeilijk om een stageplek te regelen aan de andere kant van de wereld en het is dus alleen voor Daisy gelukt. Toch zijn we allebei in Australie. Paskal reist op een backpackers visum, al zullen we de eerste 5 maanden alleen in Sydney blijven. We zijn eind maart 2001 vertrokken naar Sydney en beginnen onze reis door de rest van het land begin september.

Via deze pagina willen we iedereen laten meegenieten van ons avontuur en we hopen natuurlijk dat er ook heel veel mailtjes van jullie kant terugkomen.

Overal op deze pagina zullen we kleine berichtjes achterlaten, over hoe het ons vergaat in Oz. Wil je zelf een berichtje achterlaten (wat wij natuurlijk heel erg leuk zouden vinden), dan kan dat in ons gastenboek, te vinden onder de i in het menuutje links. Onze reisverhalen verschijnen bijna wekelijks in het reisdagboek. En de bijbehorende fotos zijn in grote getale te vinden in het fotoboek.

Wil je leuke, interessante of nuttige dingen lezen over (het reizen naar en in) Australie, klik dan op het eiland(je). Van al onze duikavonturen kun je lezen via het dolfijntje in het menu. Voor verdere webspeurtochten hebben we het een en ander verzameld op de m (appen)-pagina.

Veel plezier met lezen...

en tot de volgende keer.

wombat-bord